LIVRARE

Produsele comandate din stoc se livrează la finalizarea articolului în mod gratuit prin curier rapid sau pot fi ridicate personal din atelier, str. Mihail Eminescu nr.5, bl. 3A, ap 3, Sighetu Marmației, Maramureș.

RETUR

Articolele create nu se pot returna decât cu pierderea avansului de 50%.

Deoarece articolele vestimentare create la noi în atelier sunt unice (dantela irlandeză nu poate fi repetată 100%), necesită mai multă atenție și mai mult timp de execuție fiind doar lucru manual, nu se vor putea returna decât cu pierderea avansului de 50%. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Erica Dentelle Art SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 10 zile de la data denunțării în scris a contractului.
Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor și ambalajelor originale etc. “Clienți” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clienții cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului în urma transportului de schimb sau returnare de produse către Erica Dentelle Art SRL.

Pentru produsele achiziționate direct din showroom, termenul de returnare este de 24 ore.

Rochiile comandate pe măsurile clientelor vor trebui achitate în maxim 30 de zile calendaristice de la momentul în care au fost contactate de agenții noștri în legătură cu disponibilitatea acestora, în caz contrar, după expirarea termenului, acestea vor fi scoase la vânzare, iar clientele își vor pierde avansul.

Firma Erica Dentelle Art SRL (danteri.ro) nu poate garanta și nu își poate asuma răspunderea că informațiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neîntrerupte și fără erori.

Prețurile, ofertele și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.